ÉTTEREM

SLOW FOOD ÉTELEK BIO ALAPANYAGOKKAL

“A Heves megyei Poroszló külterületén található Graefl Major Kétútköz önfenntartó gazdaság. A hazánkban még nagyon kevés helyen tetten érhető igazi fenntartható, felelős gondolkodású vendéglátóhely koncepciók egyik éllovasa. A Slow Living Hungary mozgalom jegyében megfogalmazott egység következetesen építette fel a Magyarországon egyedülállónak számító, saját öko gazdaságukra épített null kilométeres filozófiájú konyháját. Szerencsés Györgyi és férje, Szepesi Péter elképzelései alapján létrejött nem szokványos éttermi koncepció gasztronómiájának meghatározója Gyűjtő Ádám séf.
Az ökogazdaság alapjaira épülő konyha a menüajánlatát akár hetente, a szezonálisnak megfelelően változtatja.”

Forrás: Dining Guide 2002 top 100

Ha hétvége, akkor Graefl Major
Szeretettel várja Önöket
Gyűjtő Ádám és Somodi Péter séfek, valamint a Graefl Major Csapata
NYITVATARTÁS: Csütörtöktől – Vasárnapig – 12:00 – 19:00
HA ÉRTESÜLNI SZERETNE ESEMÉNYEINKRŐL


    Back to top
    hu_HUHU