Amit rólunk tudni kell a Kétútközbe érkezőnek: étlapunk nincs, hiszen helyben termelt alapanyaggal dolgozunk, így az ételeket Gyüjtő Ádám séfünk minden héten, sokszor mindennap újra és újra álmodja 🍀.
Hat fogásos degusztációs ételsorral várjuk a Slow Food élményre vágyókat. Bio konyhát vezetünk, de ami bio, az azért lehet nagyon finom is 🍎 🐏!
Asztalfoglalás ajánlott, hiszen a null kilométeres ebéd vagy vacsora a Graefl-kastély szalonjában lesz felszolgálva, ahol csak néhány asztal áll rendelkezésre!
A hozzánk érkező szánjon rá időt, hogy ebéd után lesétáljon a Majorba megtekinteni, honnan származik az elfogyasztott étel!

Nyitvatartás

Péntek: 12.00 – 19.00 óra
Szombat: 12.00 – 20.00 óra
Vasárnap: 12.00 – 17.00 óra

A nyitvatartási idő az ételrendelés időpontját jelenti.

ASZTALFOGLALÁS

 

“A Heves megyei Poroszló külterületén található Graefl Major Kétútköz önfenntartó gazdaság. A hazánkban még nagyon kevés helyen tetten érhető igazi fenntartható, felelős gondolkodású vendéglátóhely koncepciók egyik éllovasa. A Slow Living Hungary mozgalom jegyében megfogalmazott egység következetesen építette fel a Magyarországon egyedülállónak számító, saját öko gazdaságukra épített null kilométeres filozófiájú konyháját. Szerencsés Györgyi és férje, Szepesi Péter elképzelései alapján létrejött nem szokványos éttermi koncepció gasztronómiájának meghatározója Gyűjtő Ádám séf.
Az ökogazdaság alapjaira épülő konyha a menüajánlatát akár hetente, a szezonálisnak megfelelően változtatja.”

Forrás: Dining Guide 2002 top 100

 

Ha hétvége, akkor Graefl Major
Szeretettel várja Önöket

Gyűjtő Ádám és Somodi Péter séfek, valamint a Graefl Major Csapata

Back to top
hu_HUHU