ÉTTEREM

SLOW FOOD ÉTELEK BIO ALAPANYAGOKKAL

Nyitvatartás

Péntek: 12.00 – 19.00 óra
Szombat: 12.00 – 20.00 óra
Vasárnap: 12.00 – 17.00 óra

A nyitvatartási idő az ételrendelés időpontját jelenti.

 

“A Heves megyei Poroszló külterületén található Graefl Major Kétútköz önfenntartó gazdaság. A hazánkban még nagyon kevés helyen tetten érhető igazi fenntartható, felelős gondolkodású vendéglátóhely koncepciók egyik éllovasa. A Slow Living Hungary mozgalom jegyében megfogalmazott egység következetesen építette fel a Magyarországon egyedülállónak számító, saját öko gazdaságukra épített null kilométeres filozófiájú konyháját. Szerencsés Györgyi és férje, Szepesi Péter elképzelései alapján létrejött nem szokványos éttermi koncepció gasztronómiájának meghatározója Gyűjtő Ádám séf.
Az ökogazdaság alapjaira épülő konyha a menüajánlatát akár hetente, a szezonálisnak megfelelően változtatja.”

Forrás: Dining Guide 2002 top 100

 

Ha hétvége, akkor Graefl Major
Szeretettel várja Önöket

Gyűjtő Ádám és Somodi Péter séfek, valamint a Graefl Major Csapata

HA ÉRTESÜLNI SZERETNE ESEMÉNYEINKRŐL


    Back to top
    hu_HUHU