Our Restaurant

Contemporary and organic “slow food” haute cuisine

“A Heves megyei Poroszló külterületén található Graefl Major Kétútköz önfenntartó gazdaság. A hazánkban még nagyon kevés helyen tetten érhető igazi fenntartható, felelős gondolkodású vendéglátóhely koncepciók egyik éllovasa. A Slow Living Hungary mozgalom jegyében megfogalmazott egység következetesen építette fel a Magyarországon egyedülállónak számító, saját öko gazdaságukra épített null kilométeres filozófiájú konyháját. Szerencsés Györgyi és férje, Szepesi Péter elképzelései alapján létrejött nem szokványos éttermi koncepció gasztronómiájának meghatározója Gyűjtő Ádám séf.
Az ökogazdaság alapjaira épülő konyha a menüajánlatát akár hetente, a szezonálisnak megfelelően változtatja.”

Forrás: Dining Guide 2002 top 100

“If it’s the weekend, let’s go to Graefl Manor!”
Our team includes Chefs Adam
Adam Gyűjtő and Peter Somodi, who look forward to serving you.
Opening Hours: Thursday to Sunday; 1200-1900
HA ÉRTESÜLNI SZERETNE ESEMÉNYEINKRŐL


    Back to top
    en_GBEN